Deze winkel maakt gebruik van cookies en andere technologieën, zodat we kunnen verbeteren uw ervaring op onze sites.

Meer weten

Gedroogd Er zijn 14 producten

  • Deze ‘salume’ wordt gemaakt van een spier uit de nek en schouder van het varken en gedurende 3 maanden op traditionele manier gedroogd. De naam komt van het Italiaanse capo (hoofd) en collo (nek). Dankzij de venkel is onze capocollo heerlijk kruidig en daarom super lekker als antipasta, op een panino met een zacht kaasje en tomaatjes of in een salade....

  • Deze rauwe gedroogde malse ham wordt van uitsluitend Italiaans vlees bereid en minimaal 12 maanden gerijpt. De ham wordt iets zachter gezouten dan normaal, vandaar de naam 'dolce' (zoet). Ideaal ingredient voor klassieke combinaties zoals met mozzarella, meloen of verse vijgen, op een panino en om een grissino. Dit product wordt in verpakkingen van ca. 7...

  • Gedroogde runderham van regionaal rundvlees uit Istrie. Zeer mals van structuur en kruidig van smaak door de zwarte peper. De "schinken" is zeer geschikt voor een pittige carpaccio of op een panino met mozzarella en olijven. Dit product wordt in verpakkingen van ca. 1,1 kilo geleverd.

  • Gourmet pancetta (italiaans buikspek), opgerold en 2 maanden gedroogd met zout, zonder andere toevoegingen. De pancetta wordt gemaakt van varkensvlees uit Matera. De varkens voeden zich hier met aardappels uit het Dolomietengebergte. Dit product wordt in verpakkingen van ca. 2,1 kilo geleverd.

  • Guanciale di Montagna van het prestigieuze charcuteriehuis Billo. Dit is een van de meest gebruikte vleeswaren in de Italiaanse keuken: essentieel voor de pasta all'ammatriciana en carbonara. Bovendien is het de beste basis voor een authentieke ragu. Maar gesneden op een borrelplankje ook altijd een groot succes. Inhoud: dit product wordt geleverd in een...

  • 100% hoogste kwaliteit Veneto runderbresaola. Ca. 4kg per stuk.De bresaola wordt gedroogd in eigen vel. Het best te serveren met olijfolie en citroen.

  • Om deze spek te produceren worden stroken mager reuzel van Italiaanse varkens eerst met de hand ingevreven met een mengsel van kruiden, zout, zoete en pikante paprika. Vervolgens worden ze samengeperst en in een natuurlijk omhulsel bijeen gehouden met touw. Het vlees wordt zes maanden gerijpt. Dit product wordt geleverd in verpakkingen van 2 kilo.

  • Deze carpaccio wordt gemaakt van premium kwaliteit runderhaas. Het roken wordt gedaan volgens een exclusief Tiroler recept. Het vlees is perfect gekruid en kant-en-klaar voor gebruik. Dit product wordt geleverd in verpakkingen van 3,5 kilo.

  • Deze beroemde prosciutto wordt alleen geproduceerd in de regio Friuli Venezia Giulia, in het uiterste noordoosten van Italië. Hiervoor worden alleen lokaal gefokte varkens gebruikt. De ham is te herkennen aan de typische guitaar vorm. Prosciutto San Daniele wordt 16 maanden gerijpt, heeft een heerlijke smaak en past bij ieder soort gelegenheid. Geleverd...

  • Het vlees voor deze rauwe, gedroogde ham komt uit verschillende streken in Italie maar wordt gedroogd in Veneto. Dankzij de vierkante vorm heb je bijna geen snijverlies en krijg je mooie rechthoekige plakken. Vandaar de bijnaam Mattonella (baksteen). Het vlees is zeer mals door de rijping van minimaal 10 maanden. Dit product wordt in verpakkingen van...

  • Een absolute hit in Italie omdat deze prosciutto uit Alto Adige meegebakken kan worden of na het bakken als topping uiterst smaakvol is door een mix van jeneverbes, koriander, pimento, nootmuskaat, kruidnagel, laurierblad, kaneel, komijn en zoete paprika. In verpakking van 2,5kg.

  • Een absolute hit in Italie omdat deze prosciutto uit Alto Adige meegebakken kan worden of na het bakken als topping uiterst smaakvol is door een mix van jeneverbes, koriander, pimento, nootmuskaat, kruidnagel, laurierblad, kaneel, komijn en zoete paprika. In handige blokvorm voor ideaal snijgemak en 0 snijverlies!In verpakking van 4kg.

Product successfully added to the product comparison!