Buffelmozzarella, verse kaas volgens traditioneel recept, in pekelwater. De producten worden gemaakt van buffelmelk met toevoeging van zuursel, stremsel en zout.
Verse buffelmozzarella in 8 zakjes van 250gr, tht 30 dgn
Meer lezen...
Met de balsamico crème van Acetomodena vergroot u de smaak van het gerecht op subtiele wijze. Bovendien geeft u de opmaak van het gerecht een creatief tintje.
Deze 'acetaia' heeft eigen wijngaarden en op hun prachtig ingerichte zolder rijpen de lekkerste azijnen in eeuwenoude vaten. Naast een aantal klassiekers produceert Acetomodena ook aan aantal...
Meer lezen...
Piadina's gemaakt met extra vergine olijfolie.
Met deze piadina's kun je legio heerlijke snacks of hapjes maken. Ze zijn met olijfolie gemaakt in plaats van reuzel en daarom geschikt voor veganisten. Deze versie is lichter van textuur maar heeft dezelfde geur en zachtheid van de traditionele piadina.
inhoud: 3 stuks per verpakkingBesteltijd 2 weken
Meer lezen...
Dit product wordt van zeer hoge kwaliteit kalfsvlees gemaakt. De Engelse bereidingswijze en de natuurlijke aroma's maken het tot een zeer gewaardeerd product. Deze kalfsrosbief is heerlijk met alleen een beetje extra vergine olijfolie.
Dit product wordt in verpakkingen van 2,5 kilo geleverd.
Meer lezen...
Deze carpaccio wordt gemaakt van premium kwaliteit runderhaas. Het roken wordt gedaan volgens een exclusief Tiroler recept. Het vlees is perfect gekruid en kant-en-klaar voor gebruik.
Dit product wordt geleverd in verpakkingen van 3,5 kilo.
Meer lezen...
Deze beroemde prosciutto wordt alleen geproduceerd in de regio Friuli Venezia Giulia, in het uiterste noordoosten van Italië. Hiervoor worden alleen lokaal gefokte varkens gebruikt. De ham is te herkennen aan de typische guitaar vorm. Prosciutto San Daniele wordt 16 maanden gerijpt, heeft een heerlijke smaak en past bij ieder soort gelegenheid.
Geleverd...
Meer lezen...
Brosse ambachtelijke broodstengels.
Bibanesi produceert deze overheerlijke broodstengels door het deeg langzaam te laten rijzen en het met de hand uit te rollen. De extra vierge olijfolie maken de stengels extra knapperig. Ideaal om mee te dippen bij het aperitief.
inhoud: doos van 24 verpakkingen van 100 gramBesteltijd 2 weken
Meer lezen...
Verse gevulde pasta met zachte gorgonzola en pittige walnoten. Deze pasta is het beste te serveren met een simpele, zelfgemaakte tomatensaus of een topping van olijfolie, knoflook en Parmezaanse kaas.
inhoud: cateringverpakking van 1 kiloLet op: Bestelartikel (2 weken)
Meer lezen...
Verse aardappelpasta, lekker met allerlei soorten sauzen. Bijvoorbeeld boter en Parmezaanse kaas, gorgonzola crème, bolognesesaus of verse pesto.
inhoud: cateringverpakking van 1 kiloLet op: Bestelartikel (2 weken)
Meer lezen...
Verse gevulde pasta.
Deze juweeltjes zijn gemaakt van eersteklas pasta, gevuld met rode radicchio en kruidige rauwe Speck jeneverbesham. Hoe wij ‘m het liefst eten? Bijvoorbeeld in een botersaus met salie en Parmezaan, een truffelroomsaus of met mooie olijfolie en gerookte scamorza.
inhoud: cateringverpakking van 1 kiloLet op: Bestelartikel (2 weken)
Meer lezen...
Verse pasta met romige vulling van ricotta en spinazie.
Deze pasta is het beste te serveren met een simpele, zelfgemaakte tomatensaus of een topping van olijfolie, knoflook en Parmezaanse kaas.
inhoud: cateringverpakking van 1 kiloLet op: Bestelartikel (2 weken)
Meer lezen...