De familie Mancini uit de regio Le Marche maakt de pasta in het midden van hun graanvelden. Dat is best bijzonder, ook in Italie. La Prosciutteria voert hiervan een aantal vormen. Proef eens de spaghetti, tuffoli, penne rigati, mezze penne, spaghetti alla chitarra, bio en meergranen. Combineer deze designer pasta’s met je favoriete sauzen en ingredienten, succes verzekerd!

Respect voor het milieu staat hoog in het vaandel bij dit bedrijf. Lees hier alles over het verbouw-proces van het graan. Iedere tarwe wordt verbouwd op speciale plaatsen. Mancini biedt pasta van 5 verschillende graanvariaties (Grani Duri): bekijk hier het kaartje van de graanvelden.

De pasta-varianten verkrijgen hierdoor bijvoorbeeld hun unieke smaak en blijven langer “al dente”. Door het gebruik van verschillende tarwe soorten is deze pasta daarom 1 van de lekkerste in Italie. En, gezien de focus op productie en grondstoffen, zeker de gezondste.

Bekijk hier de producten van Pasta Mancini