‘Pastificio’ Sarandrea uit Peschiera Borromeo is onze specialist in verse gekoelde pasta. Al generaties lang produceert dit familiebedrijf ambachtelijke verse pasta’s. Dankzij een super georganiseerd netwerk van transporteurs kunnen zij verse pasta van zeer hoge kwaliteit leveren.

Ieder seizoen brengt dit pasta-laboratorium nieuwe smaken en vormen uit, dus houd ze in de gaten. Vanaf 40kg kun je ook je eigen gevulde pasta samenstellen.

Serveer de pasta met een zelfgemaakte tomatensaus of met goede olijfolie, Parmezaanse kaas en knoflook. Je hebt niet veel extra’s nodig om een lekkere maaltijd te creëren.  Heb je ravioli over? Bak ze dan even in de frituur voor de ultime borrelhap!

De familie van de pastificio is bevriend met de Milanese banketbakker Patti, al jarenlang beroemd om de ambachtelijke, extra lange en luchtig krokante grissini. Bij La Prosciutteria verkrijgbaar in naturel en met sesamzaadjes.

Bekijk hier de producten van Sarandrea (voor seizoensproducten even contact met ons opnemen)