Deze winkel maakt gebruik van cookies en andere technologieën, zodat we kunnen verbeteren uw ervaring op onze sites.

Meer weten

Merken Er zijn 12 merken

  • ACETOMODENA

    Deze 'acetaia' heeft eigen wijngaarden en op hun prachtig ingerichte zolder rijpen de lekkerste azijnen in eeuwenoude vaten. Naast een aantal klassiekers produceert Acetomodena ook aan aantal innovatieve azijnen. Denk aan azijn voor sushi, ijs en desserts. En bijvoorbeeld azijn met tijm, steranijs en mosterdzaadjes. Maar ook met gember, honing en vijgen.

    Kwaliteitscertificaten

    Bekijk de brochure

  • AGNONI

    De boerderij Agnoni, gelegen ten zuiden van Rome, tussen de bergen en de zee, heeft een eeuwenoude geschiedenis van het boerenleven en is van oorsprong vertegenwoordigd door een familie met een sterke traditie voor de 'liefde van het land. En dat zijn drie grote ervaringen gedurende decennia: de teelt van de aarde, de transformatie van de vruchten en het behoud daarvan. De familie Agnoni streeft ernaar om met hernieuwde toewijding en wijsheid producten op tafel te brengen met hun volle smaak, volgens de oude tradite; Vandaag de dag, net als toen, werkt de familie Agnoni met absolute respect voor de aarde en haar ritmes, zonder op enigerlei wijze de natuurlijke productie aan te tasten. Het resultaat is 'een hoog kwaliteitsproduct, oprecht en eenvoudig, makkelijk te gebruiken voor de bereiding van voorgerechten, hoofdgerechten en bijgerechten te combineren met vlees, kaas en rode of witte wijnen van medium structuur.

    Bekijk de brochure

  • BIBANESI

    Essentieel voor bij elke Italiaanse maaltijd: de broodstengels van Bibanesi. Zij produceren deze Venetiaanse breadsticks nog op ambachtelijke wijze en gebruiken daarvoor alleen pure ingrediënten. Het deeg wordt met de hand uitgerold en maar liefst 18 uur te drogen gelegd. Zo ontstaan heerlijk geurende en knapperige broodstengels. Ideaal voor bij het aperitief, buffet of diner. De Bibanesi zijn niet standaard op voorraad, dus even van te voren apart bestellen.

    http://www.bibanesi.com

  • CASEIFICIO GIORDANO

    Deze bijzondere kaasmakers bevinden zich tussen Piemonte en Lombardia, maar de familie komt uit Campania van origine.
    Hierdoor kunnen zij er voor zorgen dat de kazen uit het zuiden van Italie iedere week lekker vers worden afgeleverd. Geef ons een seintje als je ze wilt bezoeken of wil deelnemen aan 1 van hun pizza-workshops.

    Certificaten Giordano

  • FRATELLI BILLO

    Broers Andrea en Cristiano uit Padova runnen samen met hun vader Alberto het succesvolle familiebedrijf Billo. Hun wereldberoemde vleeswaren worden gemaakt van het beste vlees uit de omgeving van Veneto. Volgens traditioneel recept produceren zij zeer smaakvolle salami’s, gerookte hammen en andere vleeswaren. De Fratelli Billo zijn al een begrip in Italië, China en Japan en zijn helemaal klaar om Nederland ook te veroveren. 

    HACCP Certificaat


    Bekijk de brochure

  • IL GRIFONE

    Ciro Ferrara is de spil in dit prachtige bedrijf dat verse en gedroogde vleeswaren produceert. Al jarenlang is Il Grifone een feit op het gebied van wild, verse, gekoelde en bevroren producten. Il Grifone bevindt zich op een steenworp van San Daniele waardoor altijd de beste ingredienten kunnen worden geselecteerd. 

    HACCP Certificaat

  • LA PROSCIUTTERIA (private label)

    Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij een neus ontwikkeld voor bijzondere producten. Deze ontdekken wij zelf bij kleine, ambachtelijke producenten in Italië en Istrië. De beste Italiaanse vleeswaren bieden wij aan onder private label La Prosciutteria. 

  • MATE

    De olijfolie van Mate wordt de afgelopen zeven jaar door Flos Olei aangemerkt als een van de beste olies ter wereld. Van de maximaal te behalen 98 punten, behalen ze 96 met de Transparenza Marina! Niet zo gek want er gaat heel veel liefde en aandacht zitten in de productie van deze olijfolie. Zo is de gehele plantage biologisch en heeft het een zeer rijke vegetatie aan kruiden onder de bomen. Deze worden natuurlijk kort gehouden door grazende pony’s, paarden en ezels. De aarde is mooi rood en erg vruchtbaar: een waar paradijs aan de kust van Kroatië!

    Lees over alle gewonnen onderscheidingen

    Download de catalogus

  • SALUMIFICIO VIDA

    De familie Vida verwelkomt ons in een wereld waar antieke tradities zich verenigen met de meest innovatieve productiemethodes volgens de meest strenge Europese normen.
    Vanaf 1966 is Luigi Vida begonnen met het realiseren van zijn passie: het produceren van gekookte en gedroogde vleeswaren van topkwaliteit volgens de aloude ambacht in de heuvels van Cividale del Friuli. 

    HACCP Certificaat

  • SARANDREA

    ‘Pastificio’ Sarandrea uit Peschiera Borromeo is onze specialist in verse gekoelde pasta. Al generaties lang produceert dit familiebedrijf ambachtelijke verse pasta’s. Dankzij een super georganiseerd netwerk van transporteurs kunnen zij verse pasta van zeer hoge kwaliteit leveren. Serveer de pasta met een zelfgemaakte tomatensaus of met goede olijfolie, Parmezaanse kaas en knoflook. Je hebt niet veel extra’s nodig om een lekkere maaltijd te creëren. 

  • STEFANIA CALUGI

    Het pittoreske plaatsje Castelfiorentino (bij Florence) bevindt zich tussen de Toscaanse heuvels, waar Stefania Calugi vandaan komt.
    In 1987 begint Stefania de truffels te verkopen die haar vader Renato selecteert bij zijn truffeljagers. Tot vandaag de dag nemen Toscaanse restaurateurs nog de producten af, maar inmiddels worden de truffels van Stefania Calugi over de hele wereld verkocht.

    Bekijk de brochure

  • Stella 81

    Vanaf 1981 levert Stella81 vers vlees en vleeswaren; beroemd voor het selecteren van het beste vlees, ambachtelijke verwerking en respect voor het milieu.
    De productie vindt plaats in 2 vestigingen in de provincie Verona, Italie.

    HACCP Certificaat

Product successfully added to the product comparison!