Deze winkel maakt gebruik van cookies en andere technologieën, zodat we kunnen verbeteren uw ervaring op onze sites.

Meer weten

Prijswinnende olijfolie tijdens Flos Olei

Prijswinnende olijfolie tijdens Flos Olei

Proef de prijswinnende olijfolie Transparenza Marina van Mate tijdens de Flos Olei tour in Amsterdam.

Op 12 juni 2017 wordt Nederland aangedaan tijdens de wereldtour van Flos Olei. Dit evenement wordt georganiseerd door Marco Oreggia. Hij is expert en gerenommeerd journalist op het gebied van extra virgin olijfolie. Tijdens het event presenteren de beste olijfolie producenten zich. Uiteraard zijn we zeer trots dat Marco Oreggia de Transparenza Marina van Mate olijfolie als een van de beste 20 ter wereld heeft geselecteerd. Deze olie is al enige jaren een favoriet in ons assortiment.

De olijfolie van Mate wordt de afgelopen zeven jaar door Flos Olei aangemerkt als een van de beste olies ter wereld. Van de maximaal te behalen 98 punten, behalen ze 96 met de Transparenza Marina! Niet zo gek want er gaat heel veel liefde en aandacht zitten in de productie van deze olijfolie. Zo is de gehele plantage biologisch en heeft het een zeer rijke vegetatie aan kruiden onder de bomen. Deze worden natuurlijk kort gehouden door grazende pony’s, paarden en ezels. De aarde is mooi rood en erg vruchtbaar: een waar paradijs aan de kust van Kroatië!

Tijdens de Flos Olei presentatie op 12 juni zullen zij ook hun nieuwe verpakkingsvarianten laten zien. Deze spelen nog beter in op de wensen van de gastronomie en retail.

Product successfully added to the product comparison!