Wij zijn gek op eten en vooral op de Italiaanse keuken. Dankzij onze jarenlange ervaring in de hospitality & food industrie hebben wij een neus ontwikkeld voor bijzondere producten. Met La Prosciutteria willen wij het echte Italiaanse gevoel naar Nederland brengen met pure producten die met veel aandacht en amore zijn bereid door kleinschalige leveranciers uit voornamelijk Istrië en Friuli Venezia Giulia.  De mediterrane hartelijkheid en persoonlijke benadering mogen natuurlijk niet ontbreken. We zijn met name trots op de kwaliteitsvleeswaren die speciaal voor ons private label La Prosciutteria geproduceerd worden.

ONZE KLANTEN
Wij leveren ons assortiment aan allerlei soorten bedrijven, zoals gerenommeerde cateraars, exclusieve delicatessenwinkels en authentieke pizzeria’s. Allemaal ondernemers die onze passie delen voor lekker en goed eten. Ze werken graag met onze kwaliteitsproducten zodat de authentieke Italiaanse smaak gewaarborgd blijft. Van mozzarella die pizza’s naar een hoger niveau tilt, verse pasta waarmee je in een handomdraai een heerlijke maaltijd creëert, tot aan de prijswinnende olijfolie die eigenlijk ieder gerecht een upgrade geeft. Met onze producten helpen zij mee om ons motto verder te verspreiden:
Eat better forever.
En daar zijn wij super trots op!

Nieuwsgierig wat wij voor jou kunnen betekenen of heb je een vraag over onze producten? Neem gerust contact met ons op of kom ons opzoeken aan de Westerkade 24 te Rotterdam Magazijn Houtman & Menkveld

Bekijk onze producten online