La Prosciutteria is een groothandel in mediterrane delicatessen. Deze groothandel vol mediterrane producten is ontstaan vanuit de liefde voor eten en de Italiaanse keuken. Dit hebben we gecombineerd met onze ruime ervaring in de hospitality & food sector. Hierdoor weten we bijna moeiteloos de lekkerste en meest bijzondere producten te vinden. We halen een stukje Italië naar Nederland, in samenwerking met kleine Italiaanse leveranciers, voornamelijk uit de regio’s Istrië en Friuli Venezia Giulia. La Prosciutteria heeft ook de passie, hartelijkheid en persoonlijke benadering van klanten van de Italianen overgenomen. Dit en de kwaliteit van onze vleeswaren is waar we bij onze vaste klanten als groothandel mediterrane delicatessen om bekend staan.

Klanten van onze groothandel mediterrane delicatessen

We hebben als groothandel voor mediterrane delicatessen een uitgebreid klantenbestand met daarin onder andere gerenommeerde cateraars, exclusieve delicatessenwinkels en authentieke pizzeria’s. We hebben zeker een ding gemeen met onze klanten, en dat is de passie voor lekker en goed eten. Juist doordat we de inkoop van onze groothandel vol mediterrane producten in Italië doen, blijft voor onze klanten de authentieke Italiaanse smaak gewaarborgd. Of het nu gaat om mozzarella voor de lekkerste pizza’s, pasta of uitstekende olijfolie, ons motto is ‘Eat better forever’. En daar zijn we enorm trots op!

Vragen? Neem contact met ons op!

Kunnen we iets voor je betekenen, wil je meer informatie, bijvoorbeeld over de producten van onze groothandel in mediterrane delicatessen? Neem dan contact met ons bedrijf uit Rotterdam op. Bij ons staat de klant centraal en daarom helpen we je dan ook graag!