Italiaanse producten voor horeca- en grootverbruik 

Kaas en zuivelproducten

 

Selecties uit Italiaanse familiebedrijven die werken met tijd, aandacht en herkomst. Gekozen op zuiverheid, structuur en balans.

 

Mozzarella

Vers, romig en zuiver van smaak.

 

Burrata

Zacht en rond, met een lichte, rijke kern.

 

Stracciatella

Mild, luchtig en helder in smaak.

 

Parmigiano

Regionaal karakter met een subtiele ziltigheid.

 

Pecorino

Stevig en licht zilt, met een heldere, droge afronding.

 

Gerijpte specialiteiten

Diepte, tijd en rust, voor verfijnde toepassingen.

 

 

Ontdek de herkomst en het vakmanschap achter onze selectie.

→ Producentenpagina

 

Voor keukens die kwaliteit herkennen in eenvoud.

→ Proefpakket aanvragen

 

0
Feed

Schrijf een reactie