Italiaanse producten voor horeca- en grootverbruik 

ONTDEK VERHALEN UIT ITALIË

INSPIRATIE, PRODUCENTEN & SMAKEN

  • 08/12/2025 0 Opmerkingen
    Verse Truffels uit Toscane

     

    Deze week zetten wij bij La Prosciutteria opnieuw onze meest bijzondere seizoensspecialiteit in de schijnwerpers: verse Toscaanse truffels van onze vaste partner Stefania Calugi. Elke week selecteren wij uitsluitend de beste exemplaren van zowel de exclusieve witte (Tuber Magnatum Pico) als zwarte (Tuber Uncinatum) truffels, vers uit Toscane.

     

    Lees meer
  • 14/10/2025 0 Opmerkingen
    Italiaanse aperitivo-momenten

     

    De aperitivo is meer dan een drankje – het is een levensstijl. In Italië is het hét moment van de dag waarop vrienden samenkomen om te genieten van een glas wijn, een stukje prosciutto en een knapperige bruschetta.

    Lees meer
  • 14/10/2025 0 Opmerkingen
    Van land tot tafel

     

    Achter elke bol mozzarella of stukje pecorino zit een verhaal. Een verhaal van ambacht, traditie en familie. Onze kazen worden geproduceerd door kleinschalige boerderijen in Noord-Italië, waar koeien nog grazen in de frisse berglucht en melk dagelijks vers wordt verwerkt.

    Lees meer
  • 14/10/2025 0 Opmerkingen
    De kunst van eenvoud

     

    In Italië draait koken niet om ingewikkelde technieken, maar om de kwaliteit van de ingrediënten. Een paar druppels goede olijfolie, een rijpe tomaat, verse basilicum – meer heb je niet nodig voor een gerecht vol smaak.

    Lees meer

Blijf op de hoogte van nieuwe producten en verhalen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief !

Laat je verrassen door de laatste trends en inzichten.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief !