15/10/2025 0 Opmerkingen
Salumificio Billo
Het charcuteriehuis Billo levert ons al jaren hoge kwaliteits vleesproducten en realiseert zich dat de laatste tijd minder maar beter vlees wordt gegeten: de consument let steeds meer op zijn dieet en is begaan met het lot van dieren. Zo verwerkt Billo het Soprana en Scottona rundvlees uit Veneto, Aberdeen Angus (opgegroeid in Italie) en waterbuffel om dit te kunnen garanderen.
Salumificio Billo
Carpaccio van Angus-rund – 2 kg
Pikante salami “Ghirlandino” – 1 kg
Salami “Groppino Ghirlandino” – 1 kg
Porchetta Toscana – 5 kg
Guanciale di Montagna (wangenspek uit de bergen) – 1,9 kg
Bresaola van buffelvlees – 3 kg
Bresaola Tirolese – 4 kg
Sopressa met venkel – 4 kg
Bresaola Punta d’Anca – 3,6 kg
Speck van Angus – 2,5 kg
Pancetta Salamata rond – 3,3 kg
Lardo Manica – 1,5 kg
Geroosterde kalkoenfilet – 3,2 kg
Carpaccio van buffel – 3 kg
Opmerkingen
Schrijf een reactie