Italiaanse producten voor horeca- en grootverbruik 

Stefania Calugi Tartufi

Het pittoreske plaatsje Castelfiorentino (bij Florence) bevindt zich tussen de Toscaanse heuvels, waar Stefania Calugi vandaan komt. In 1987 begint Stefania de truffels te verkopen die haar vader Renato selecteert bij zijn truffeljagers. Tot vandaag de dag nemen Toscaanse restaurateurs nog de producten af, maar inmiddels worden de truffels van Stefania Calugi over de hele wereld verkocht inclusief de varianten zoals truffelhoning, truffelspread en gesneden truffel. Ook bereidt Stefania met trots de groenten die haar familie verbouwt: ingemaakte artisjokken, tomaten, courgettes en porcini paddenstoelen.

Società Agricola Acetomodena
Condimento Aglio Nero – 250 ml
Een verfijnde witte dressing met zwarte knoflook: zacht, umami en licht zoet. Heerlijk bij vlees, salades en gegrilde groenten.
Balsamico di Modena Goccia Nera – 250 ml
Klassieke donkere balsamicoazijn uit Modena met een volle, evenwichtige smaak. Perfect bij vlees, kazen en gegrilde groenten.
Condimento Anijs – 250 ml
Witte balsamico met steranijs: fris en licht kruidig. Ideaal bij vis, citrus en desserts.
Condimento Timut – 250 ml
Balsamico met Timut-peper: aromatisch en fris, met tonen van grapefruit. Uitstekend bij sushi of fruit.
Condimento Mosterdzaad – 250 ml
Witte balsamico met mosterdzaadjes: licht pittig en verrassend lekker bij kazen, vlees en groenten.
Crema di Balsamico di Modena – 250 ml
Dikke, zoetzure balsamicocrème – ideaal voor garnering van vlees, groenten, salades en desserts.
Condimento Lavendel – 250 ml
Subtiele lavendelaroma’s geven deze witte balsamico een bloemige toets. Heerlijk bij fruit en zachte kazen.
Condimento Speciale – 100 ml
Een exclusieve, ambachtelijke witte azijn met uitgebalanceerde zoet-zuur smaak. Perfect voor culinaire creaties.
Balsamico Goccia Oro – 250 ml
Premium gouden balsamico met een rijke, stroperige textuur en elegante smaak – een delicatesse voor de echte fijnproever.

0
Feed

Schrijf een reactie