De aperitivo is meer dan een drankje – het is een levensstijl. In Italië is het hét moment van de dag waarop vrienden samenkomen om te genieten van een glas wijn, een stukje prosciutto en een knapperige bruschetta.
Italiaanse producten voor horeca- en grootverbruik
De aperitivo is meer dan een drankje – het is een levensstijl. In Italië is het hét moment van de dag waarop vrienden samenkomen om te genieten van een glas wijn, een stukje prosciutto en een knapperige bruschetta.
Achter elke bol mozzarella of stukje pecorino zit een verhaal. Een verhaal van ambacht, traditie en familie. Onze kazen worden geproduceerd door kleinschalige boerderijen in Noord-Italië, waar koeien nog grazen in de frisse berglucht en melk dagelijks vers wordt verwerkt.
In Italië draait koken niet om ingewikkelde technieken, maar om de kwaliteit van de ingrediënten. Een paar druppels goede olijfolie, een rijpe tomaat, verse basilicum – meer heb je niet nodig voor een gerecht vol smaak.